VISA ennn Singapore
Door: Marijke Rasing
Blijf op de hoogte en volg Marijke
06 November 2007 | Singapore, Singapore
Wat heerlijk na een leuke vlucht naar Londen, allemaal lichtjes en vuurwerk en daarna mn 12 uur durende vlucht en dat was vooral: vervelen, half slapen, snurkende mensen, benen in de knup (oeps alle mensen wakker gemaakt met mijn totaal niet lompe gebeuk) films kijken en vooral heel erg vervelen! Om nu eindelijk in mn hostel te zitten en ineens te horen te krijgen dat mijn VISA is goedgekeurd..
Goed mijn computer besloot inene kuren te krijgen en vooral heel veel rare tekens te plaatsen...misschien was ie beledigd en moet ik singapoorneze (!) woorden typen! In elk geval ben ik nu dankbaar en kus ik de computer af en toe even om hem gewoon normaal verder te laten werken (oh ja keb ook een andere computer!!)
Gisterav rond 22.00 (-7 voor de nederlanders onder ons!) was ik eindelijk zover om even de stad in te gaan, op zoek naar geld en FOOD! Want ineens had ik megahonger! Wat geweldig, het is dus gewoon drukte ten top, overal mensen, overal kinderen, overal auto's, winkels zijn gewoon nog open, terrasjes, restaurantjes, op alles is Singapore voorzien. Ik schijn nu in de wijk little india te zitten en alles is al prachtig versierd met lichtjes voor aanstaande donderdag (ik hoop dat ik het goed begrepen heb...) want dan schijnt er nieuwjaar gevierd te worden. (wederom...misschien vertel ik onzin en heb ik het verkeerd begrepen..maar mijn taxichauffeur gisterav probeerde me vooral zoveel mogelijk van singapore, zijn werk, zijn werk vroeger, het feest etc. etc. te vertellen in 10 min!)
Ik keek in elk geval mn ogen uit en zij volgens mij ook, want daar loop ik dan als super witte lange hollander bij tussen. Werd dus letterlijk de hele tijd nagestaard....!!!
Ik heb heerlijk geslapen en nu net mijn ontbijt op. Ga zo lekker beslissen wat ik allemaal ga doen en vooral HOE ga ik dat doen en HOE kom ik er...!!!
Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte en wat ontzettend lief dat jullie allemaal zo heerlijk hebben meegeleefd met mn visum!! HAD IK AL GEZEGD DAT IK HEM HEB?? hihihi!
dikke dikke singaporeze kuzzzz
06 November 2007 - 13:49
Ryanne:
IK BEN DE EERSTE JOEHOE!!!!
DE EEEERSTE!!!!
Dus veilig aangekomen!! Mooi zo..alleen je taaltje..haha
Geniet ervan!!! -
06 November 2007 - 14:01
MARIJKE:
goed de computer is vrij raar aan het doennnn...of is dit mijn schuld...in elk geval gaat ik morgen proberen meer foto's erop te zetten en om mn verhaal iets nederlandser te maken!!!
dikke kusssss
06 November 2007 - 15:26
Nadine:
WAUW! Mooi man...De eerste stap is gezet!
Australie... Here she comes!!!!
Suc6 en pas goed op jezelf!
-kUs- Nadine -
06 November 2007 - 15:32
Mama Gerdien:
DAg lieve lieve lieverd
Wat superdepuper fijn om te horen dat je
a. goed bent aangekomen
b. al gedouched hebt na zo'n lange reis
en c. JE HEBT JE VISUM!!!!!!!!!
O wat waren wij blij voor je en ook opgelucht dat al je plannen gewoon door kunnen gaan. Wat zal jij gegilt hebben daar in Singapore!! Geniet ze meissie en tot horens.
kussie mama -
06 November 2007 - 16:15
Judith:
Wat ontzettend vet dat je visa rond is!!! Wat zul jij blij zijn. Hoe is het weer daar? Vast beter dan bij ons. Heel veel plezier in Singapore!
Dikke kus -
06 November 2007 - 16:29
Margot:
Haaai Schat!
Je visum is er!! Wat super geweldig!! Duimen helpt toch ;)! ok, heeeel veel plezier deze dagen! Geniet ervan! Hele dikke kusz en knuffel!!
ENNE... Pas een beetje op jezelf he ;)!
xxxxxxx -
06 November 2007 - 17:08
Chantal:
Hej Marijke,
Heel veel plezier en ik hoop dat je het super super super naar je zin krijgt.
XXXJes Chantal -
06 November 2007 - 19:25
Opa Enoma:
had ik je toch verkeerd ingevoerd!
Enfin, Eelco heeft me net even geholpen.
fijn dat je nu rustig Singapore kunt bekijken.
we hebben wel zorg om je gehad.
Ben al met een mail voor je bezig.
Die krijg je ooit.
meisje geniet en goede reis verder.
Liefs van opa en oma. -
07 November 2007 - 00:39
Marianne:
Heeee lieverd!
Pfff zo ben echt blij dat t visum er is!! Kneep m stiekem toch wel een beetje.. Maar nu kun je tenminste volop genieten in Singapore! Schrijf snel ook meer want ben zo benieuwd hoe je het daar vind! Geniet ervan want over een paar dagen ben je er alweer weg!
Fijn je nog gezien te hebben van tevoren, kort maar krachtig ;)
Kus -
07 November 2007 - 08:00
Opa En Oma.:
Goeie morgen Marijke!
Het komt ons weer heel bekend voor.
Verhaaltje met een plaatje.
Zo' n end weg en helemaal all
Maar.....je bent een big woman, dat helpt.
liefs van ons. -
07 November 2007 - 10:22
Henriette:
Dag lieve schat!!
Super, super dat je je visum hebt, nu kan je avontuur echt beginnen.
Heeeeel veel succes en geniet ervan.
Ben trouwens erg blij dat je veilig en goed bent aangekomen. Kijk uit naar je volgende belevingen....!!
Dikke kus Henriette en een knuffel van Aaron -
07 November 2007 - 12:26
Judith:
He meissie,
Ik krijg net je sms! Wat klinkt het allemaal geweldig en wat super dat je dit gewoon doet in je eentje! Wat Jammer dat ik de jamaica-momentjes niet met je kan delen, maar dat komt vast nog wel :D Schat heel veel plezier nog, je gaat gewoon 2x nieuwjaar vieren :D
Dikke zoen Judith -
07 November 2007 - 19:21
Anke:
Lieve Marijke!
Jemig je zit alweer in Singapore! Ik dacht bel Marijke vanavond even voordat ze weg gaat maar je bent het al, het ging me allemaal wat te snel! Ik hoorde dat het zaterdag gezellig was, helaas heb ik geen afscheid van je genomen maar ik ga je site zeker volgen! (houd toch niet van afscheid nemen ;)...)
Dat je dit in je eentje doet vind ik echt heel knap! Je hebt veel doorzettingsvermorgen, kracht en avontuurgevoel nodig, maar dat heb jij!!!
Heel veel plezier en als je je even alleen voelt dan denk je er maar aan dat wij hier voor een klas staan met allemaal kinderen die in hun broek poepen, ouders die zeuren, regenachtige dagen, etc.
Dikke kus
Anke -
08 November 2007 - 09:08
Oma En Inge:
Met een kop koffie en 'n snelle Jelle even op bezoek bij Marijke. Wat zou ze nu aan het doen zijn?
Fijn om te lezen dat het goed met je gaat, ja toch? Oma wil graag weten of je het wel warm hebt daar, nou? De herfststormen naderen ons, help. We worden hier aangevallen door een oranje tijger, of zoiets. Mocht je alweer onderweg zijn dan wensen wij jou vanaf hier een hele goede reis. Groeten en veel liefs, oma en Inge