de trip gaat beginnen...! - Reisverslag uit Schoonebeek, Nederland van Marijke Rasing - WaarBenJij.nu de trip gaat beginnen...! - Reisverslag uit Schoonebeek, Nederland van Marijke Rasing - WaarBenJij.nu

de trip gaat beginnen...!

Door: Marijke Rasing

Blijf op de hoogte en volg Marijke

30 September 2007 | Nederland, Schoonebeek

En ineens gaat het dan toch heel snel. Heb net als medicijnhoer gewerkt en tja dan gaat het geld verdienen snel...hihi!
En nu heb ik dan eindelijk knopen doorgehakt en mijn ticket is gereserveerd!
TROMMELGEROFFEL TROMMELGEROFFEL
want de enige echt MARIJKE THEODORA RASING vertrekt op:

5 november 2007 richting Sydney Australie

Van 6 november tot 8 november een tussenstop in Singapore.

Daarna tot 25 mei zal ik vakantie vieren (maybe ook een beetje werken...als ik niet als australische zwerver wil eindigen) in Australie om daarna nog tot 5 juli naar Thailand te gaan!!!

Nou en spannend vind MTR het hoorrr, mijn buik draait de afgelopen dagen zo ongeveer 125000 keer per dag om, de kriebels vliegen om me heen....maarrr het avontuur gaat bijna beginnen!

IK HEB DR ZIN IN!!!!!

Hele dikke kus ende knuffel

• 30 September 2007 - 21:37

Je Vader:

Plannen, nog even wachten, ik weet het nog niet helemaal, nog wat extra geld verdienen......en dan ineens....ze gaat!
    Ticket gereserveerd, reisdoelen bepaald, visum en creditcard zijn in de maak. Het besluit is gevallen en je gaat ervoor.
    Spannend hoor! Ik vind het fantastisch dat je weer gaat reizen.
    Mijn enige angst als vader is dat je onderweg aan een schapenboer of een thai blijft hangen.
    Maar ach, als jij er gelukkig mee bent, ben ik het ook.
    Succes met alle voorbereidingen.

• 02 Oktober 2007 - 17:08

Margot:

Halloooo wereldreiziger!!!!

Ik ga natuuurlijk al je verhalen volgen, vin het allemaal superleuk en spannend voor je! Ben heel benieuwd waar jouw reislust en doorzettingsvermogen je gaan brengen! Hoe dan ook, ik leef met je mee!

Alleeen, een klein tipje......
    MIS JE VLIEGTUIG NIET!!!! :D ;)!!

xxx ende knuffel en tot morgen!!!

• 02 Oktober 2007 - 19:15

Simon:

nog even een reactie van je grote broer. Ten eerste ben ik het volledig eens met de bovenste 2 en doe dus maar net alsof ik dat ook gezegd heb. Daarnaast als reactie op m'n padre: mocht je onderweg aan iemand blijven hangen, zorg dan dat het in ieder geval geen schapenboer of thai is!!!

maar ach, als jij er gelukkig mee bent, ben ik het ook!

kusjes voor m'n medicijnenhoer

• 03 Oktober 2007 - 13:51

Mama Gerdien:

Heb je net op het vliegtuig naar Roemenie gezet. Je "oefentrip" zullen we maar zeggen, want je weet hoe het is... een slechte generale = een prima premiere
    Als je terugkomt nog de laatste zaken regelen en dan, dan trekt het grote avontuur. "Als het ECHT niet wil mam, dan kom ik WEL terug hoor.!"zei je. Natuuuuuuuurlijk en dan sta IK op Schiphol hoor. Maar je gaat het redden, dat weet ik gewoon. Een hele nieuwe ervaring. Voor mij ook best spannend, omdat je alleen gaat. Maar zoals ik je al zei, ik heb heel veel vertrouwen in je, Jij loopt echt niet in 7 sloten tegelijk. Ik hoop echt meissie dat deze reis je alles brengt wat jij ervan verwacht en meer!! Ik zal je volgen op deze site en...... ga je natuurlijk VRESELIJK missen!!!
    Een dikke knuffel van je mama

• 06 Oktober 2007 - 08:52

Judith:

En dan gewoon niet de site aan Judith Schutte vertellen, tsssssssssss. Maar na nachtenlang zoeken, heb ik je site toch gevonden :D Ik wil je onwijs veeeeeeeeeeeeeeeel plezier wensen, lekker genieten en jaaaaaaaaaaaaaa ik ga gewoon langs komen :D
    LOVE AND RESPECT :) X judith

• 09 Oktober 2007 - 19:44

Chantal Heijnen:

Hej Marijke,

Ik zie nu dat je TOCH kunt gaan!! ECHT GEWELDIG. wens je ook veel plezier en succes. Het gaat vast allemaal goed komen ennuhhh tjah...week nie verders...succes.

Greetzzz en liefs Chantalleke

• 11 Oktober 2007 - 15:51

Ellen:

MARIJKE! Wow je gaat gewoon en al heel snel ook! Gelukkig heb je nog een afscheidsfeestje beloofd, dus ik wacht rustig op de uitnodiging ;-)
    Voor nu succes met alle voorbereidingen!

• 12 Oktober 2007 - 20:38

Ryanne:

heeej meisje!
    nog zo´n wereldreiziger!!!Ik wens je heel veel succes en heeel veel plezier!!
    Een dikke kus vanuit Quito
    liefs ryanne

• 13 Oktober 2007 - 18:11

Brenda:

Marijke, wilde en woeste vrouw der vrouwen die je er bent,

Jij gaat het avontuur tegemoet! Heerlijk meis.. ik zeg; GENIET ervan! Doe alles wat je wilt en ga al het moois bekijken! Maar beloof me één ding;...... kom wel gezond terug en áls je een wilde en woest aantrekkelijke man tegenkomt.. neem hem gewoon mee naar Nederland en blijf niet daar!

x Bren

• 16 Oktober 2007 - 10:23

Joke:

waaaaattttthhhhh? COOL NOW MON!!!
    Wat een heerlijk avontuurlijk mens ben je toch. Respect! De wereld zien, van verschillende culturen proeven en leren...hartstikke goed. En mocht je nou inderdaad aan een schapenboer blijven hangen, of op de rijstvelden in thailand je liefde treffen....geef me een seintje, kom ik dit keer lekker bij jou op de veranda een biertje drinken, en dan weet jij vast nog wel een schooltje waar ik kan werken.
    Nou ik ga er voorals nog van uit dat we elkander nog wel even treffen van te voren.
    liefs Joke...en \nathan

• 27 Oktober 2007 - 10:48

Liesbeth:

Hey Marijke

Leuk joh, zo'n vet lange reis. Ik hoop dat je een onwijs gave tijd zult hebben. Ik kom je een klein eindje achterna, ik vertrek op 3 november voor 10 weken naar Kenia om daar vrijwilligerswerk te gaan doen. Mijn belevenissen zijn te volgen via liesbethinkenia.waarbenjij.nu

Groetjes en een heel fijne reis toegewenst!

Liefs Liesbeth

• 27 Oktober 2007 - 11:11

Jolien:

He Marijke,

Wat gaaf dat je dit gaat doen zeg.. Ik ga ook zeker je site volgen!!! Ik hoop dat je daar een hele fijne tijd gaat krijgen en dat je er veel gaat leren!

In ieder geval alvast heel veel succes meid!!

Groetjes Jolien

• 02 November 2007 - 15:40

Judith:

NOG MAAR 3 NACHTJES!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 04 November 2007 - 10:46

Mama Gerdien:

De afscheidsfeesten geweest, de rugzak nog niet gepakt, een horloge van Margot om NIET te laat te komen en het visum nog niet binnen, maar.............
    Nog 1 nachtje en dan is het zo ver!! Je avontuur gaat dan beginnen. Slaap lekker de komende nacht lieverd
    je mama Gerdien

• 04 November 2007 - 17:35

Je Vader:

Bijna gaat ze, die dochter van mij.
    Hoe spannend kunnen die laatste dagen zijn, heb ik alles, niets vergeten?
    Afscheid nemen van vrienden en familie.
    Emoties, kriebels in mijn buik, was het maar zover........!
    Morgen brengen we je naar Schiphol en start jouw avontuur, hoe stoer hun je zijn om in je ééntje naar de andere kant van de wereld te reizen. Maar fantastisch dat je het gewoon doet en je eigen weg gaat. Ik zal je missen, maar weet, dat ik elke dag met je mee reis.
    Dikke kus van je vader